Author Topic: Proxy Error at cillianmurphy.stars.bz  (Read 475 times)

Offline ofycm

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 4
    • View Profile
Proxy Error at cillianmurphy.stars.bz
« on: May 04, 2016, 08:15:37 AM »
Unable to access cillianmurphy.stars.bz today, getting

Webpage not available

The webpage could not be loaded because:

Proxy Error

Help please!

Offline Rupi

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 47
  • Web Hosting Specialist
    • View Profile
    • Fansite Web Hosting
Re: Proxy Error at cillianmurphy.stars.bz
« Reply #1 on: May 04, 2016, 10:17:09 AM »
Please refresh your browsers cache and it will work fine.
Do your best and forget the rest!

Offline ofycm

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Proxy Error at cillianmurphy.stars.bz
« Reply #2 on: May 04, 2016, 10:34:14 AM »
Thank you!  I can get in now, but when I try to upload i get error messages - Server (I0) error

Is there a fix for that? THank you.

Offline Rupi

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 47
  • Web Hosting Specialist
    • View Profile
    • Fansite Web Hosting
Re: Proxy Error at cillianmurphy.stars.bz
« Reply #3 on: May 04, 2016, 10:59:17 AM »
This error is commonly due to browsers like firefox or Safari. It seems to be a problem when users use Firefox and SWFUpload to upload images. The problem can also be with your proxy settings.
Check on those.
Do your best and forget the rest!

Offline ofycm

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Proxy Error at cillianmurphy.stars.bz
« Reply #4 on: May 04, 2016, 11:50:57 AM »
Thank you! I'm on Firefox and have been using that to upload images since October, and also yesterday evening before the site went down during the transfer.

Would like to keep using Firefox (I'm on a Mac). I don't know much about tech stuff, sorry, could you please explain this proxy issue and what I have to do so that I can still use Firefox to upload? Thanks much.

Offline ofycm

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Proxy Error at cillianmurphy.stars.bz
« Reply #5 on: May 04, 2016, 12:48:06 PM »
Nevermind. It miraculously fixed itself and started working now. Thanks.